Pripravili smo seznam najbolj pogostih vprašanj.  Če ne najdete odgovora na vaše vprašanje, nas prosimo kontaktirajte.

Bojim se opravljati posel kot obrtnik.  Raje bi posel izvajal kot najemnik, ker se mi zdi bolj “varno”.

Kot zaposleni s fiksno plačo, težko vplivate na vaš dohodek.  Naš cilj je razviti ekipo ljudi, ki bo služila denar, bo uspešna in bo pri delu uživala.  Višina zaslužka je odvisna od vas in naši menedžerji vam bodo pomagali začeti pot do uspeha. Kot TIENSOV poslovni sodelavec razpolagate z delovnim načrtom, delovnimi aktivnostmi, medtem pa so vam na voljo vsi prodajni pripomočki. Sodelujete s svojim menedžerjem/sponzorjem, ki vam bo vedno na voljo za nasvet. Vaš program dela, ki vas bo popeljal do uspeha je preizkušeno uveljavljen in osnovan na dolgoletnih izkušnjah.

Kako sodelovanje poteka?

Ob vsaki pridobitvi novega poslovnega svetovalca, se sklene pogodba o trgovskem zastopništvu. Pogodba se sklene v dveh kopijah. Ko pogodbo novi poslovni sodelavec podpiše, sta obe kopiji pogodbe poslani v podpis TIENSU. Ko ju podpiše TIENS, se ena izmed kopij vrne novemu poslovnemu sodelavcu. Eno kopijo prejmete vi (poslovni sodelavec), drugo pa predstavništvo podjetja, TIENS.

Kako lahko prekinem pogodbo o prodaji (tržno pogodbo)?

Agencijska pogodba je veljavna in pravno obvezujoča od dne, ko jo podpišeta obe stranki in se sklene za nedoločen čas. Agencijska pogodba se lahko prekine na podlagi pisnega sporazuma med obema strankama, stranka prav tako lahko odstopi od pogodbe, če druga stranka krši svoje dolžnosti in obveznosti, ali pisno brez potrebe po obrazložitvi in vzrokih.

Kaj je glavna naloga poslovnega sodelavca?

Trenutno spadajo prodajne aktivnosti med predstavitve izdelkov in storitev na osnovi vašega vabila. Večina distributerjev delo še vedno izvaja preko prezentacij na domu. Ta prodajna metoda je še vedno zelo uspešna in je všeč številnim poslovnim sodelavcem in strankam, saj so osebne izkušnje neprenosljive.

Ali moram najprej kupiti izdelke TIENS, da jih lahko prodam?

Sistem dela pri TIENSU ni piramidna prodaja in pri TIENSU izdelkov ne kupite in ne vlagate lastnega denarja, če izdelkov dejansko ne prodate. Osnova prodaje je osnovana na naročilih iz skladišča.

Z izdelki TIENS nisem seznanjen. Ali nudite usposabljanja o izdelkih?

Seveda, saj noben nov član ne more poznati asortimana in podrobnosti o kakovosti izdelkov. Zato je usposabljanje novih poslovnih sodelavcev nujno. Poznavanje TIENSOVIH izdelkov in njihove kakovosti je za distributerje nepogrešljivo. Vsi novi distributerji naj bi opravili brezplačno usposabljanje, ki se izvaja bodisi v obliki “dneva odprtih vrat” vsako sredo v pisarnah v Pragi, ali pa v obliki usposabljanj, seminarjev, ki so organizirani po državah. Kot TIENS distributer, boste vselej seznanjeni z urnikom in termini tovrstnih dogodkov. Zaščito in pomoč vam bo na začetku zagotavljal vaš sponzor, pod katerim boste registrirani.

Nisem poslovni tip človeka.

Če mislite, da niste poslovni tip človeka vas težko prepričamo v nasprotno.          Pridite in poskusite. Gre za preprosto komunikacijo z ljudmi, nekaj kar počnete vsak dan, na vsakem koraku. Komunikacija je nekaj splošnega.  Kmalu se boste on komuniciranju počutili povsem udobno. TIENS poleg tega nudi vrsto praktičnih usposabljanj, kjer vam bodo prodajni strokovnjaki pomagali izpiliti vaše prodajne veščine.

Koliko lahko zaslužim?

Vas zanima, koliko boste pri TIENSU zaslužili? Poenostavljeno zaslužek sestavlja dvoje:

  1. Odstotek od prodaje 20-40 %
  2. Število ljudi s katerimi poslujete in njihova aktivnost. Prav tako pa boste imeli 48 % popust na vse izdelke TIENS.

Ali lahko s TIENSOM služim denar med študijem, porodniškim dopustom, v pokoju?

Da, lahko. Ne potrebujete obrtnega dovoljenja. Nasvete o tem kako biti finančno odgovoren najdete na spletu, še bolj priporočljiv pa je posvet z davčnim svetovalcem.

Kako lahko stranke kupijo izdelke TIENS?

Zelo enostavno. Pri vas enostavno ustvarijo naročilo, bodisi preko naročilnice, ali pa na spletu. Obstaja tudi možnost osebnega prevzema v agencijskih skladiščih, ali v centralnem skladišču v Pragi.

Ali TIENS strankam dovoli odstopiti od prodajne pogodbe in če, pod kakšnimi pogoji?

Da, do 25. v mesecu, ko je bil nakup izveden, brez potrebe po navedbi razloga. Prav tako na podlagi reklamacije, kar opredeljuje zakon v vsaki posamezni državi. Filozofija našega podjetja je osnovana na spoštovanju državnih zakonov.

Back to Top
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial